Vinil PVC

VINIL TALNA OBLOGA
Vinil talne obloge v ploščah, skrajšano poimenovane LVT (luxury vinyl tile) so trendovski izdelek, ki vedno bolj pridobiva na priljubljenosti. Razlogov za to je več. Prvi je gotovo ta, da govorimo o tehnološko dovršenem izdelku, ki je prilagojen današnjemu hitremu načinu življenja, saj je zelo odporen in enostaven za vzdrževanje. Drugi razlog je izgled, ki je v videzu in teksturi popolna kopija lesa, kamna oziroma keramičnih ploščic. Tretji, vendar ne najmanj pomemben razlog pa je cenovna dostopnost. LVT (vinil talna obloga) je torej udobna, lepa in nezahtevna talna obloga po meri sodobnega uporabnika.

WINFLEX je vinil talna obloga, ki združuje dve najbolj zaželeni lastnosti talnih oblog, tj. lepoto in trajnost. Daje vam talno oblogo, ki je neverjetno obstojna ter hkrati atraktivna po obliki, videzu in teksturi. Posebej skrbno izbrani lesni dekorji, ki zaživijo v številnih modelih, dosegajo visoko stopnjo realistke s pomočjo združevanja najnovejših dosežkov na področju tehnologije, posnemanja videza in teksture lesa ter površinske zaščite. Z roko v roki združeni lepota in trajnost gotove talne obloge ter enostavnost polaganja pvc talne obloge.

LICO vinil je skupno ime za širok nabor pvc vinil talnih oblog (lesni dekorji, kamen, keramika), ki so na voljo v sledečih različicah:
V ploščah dimenzij 915/1235x305x10 mm (1,5mm – 2 mm sloj vinila na nosilni 6,8 mm HDF plošči; spodnji izolativni sloj 1,2 mm pluta). Ta vinil je namenjen plavajoči montaži, ki je s pomočjo klik sistema spajanja hitra in enostavna.
V ploščah dimenzij 915/1235×305; debelina od 1,5mm do 2,0 mm. Ta vinil se lepi na podlago.
V ploščah dimenzij 915/1235×305 mm, debeline 5 mm oz. 8,5 mm – tukaj je nosilna plošča t.i. HYDRO oz. HYDRO PLUS plošča – vinil plošče v tej različici so odporne na vlago in tako primerne tudi za montažo v prostorih s povečano vlažnostjo

Glede odpornosti so pvc vinili na voljo v razredih W32 in W33, glede na izgled vrhnjega sloja pa razdeljeni v naslednje skupine:
Economy plus
Design in design plus
Premium new in premium plus
Syncro
Authentic in authentic plus
[toggle title=”Talna obloga Winflex” opened=”no” ]Winflex home[portfolio name=”winflex-home” ]Winflex pro click[portfolio name=”winflex-pro-click” ]Winflex pro[portfolio name=”winflex-pro” ][/toggle]
[toggle title=”Talna obloga Lico” opened=”no” ]Lico – Economy plus[portfolio name=”lico-economy-plus” ]Lico – Authentic[portfolio name=”lico-authentic” ]Lico – Premium new[portfolio name=”lico-premium-new” ]Lico – Syncro[portfolio name=”lico-syncro” ]Lico – Design[portfolio name=”lico-design” ]Lico – Premium plus[portfolio name=”lico-premium-plus” ][/toggle]