Furnet

FURNET TALNA OBLOGA PAR-KY

Par-ky je furnet talna obloga, ki ustreza visokim zahtevam z vidika ekologije in potrošnika. Pri proizvodnji se uporabljajo le lužila na vodni osnovi, lepila brez vsebnosti VOC (npr. formaldehid), in laki brez topil. Površina je zaščitena z osmimi plastmi izredno močnega laka, odpornega proti praskam in odrgninam. Deske se spajajo s pomočjo enostavnega klik sistema. Par-ky furnet talna obloga je na voljo v 4 kolekcijah – Deluxe, Sound, Lounge in Pro.

Vrhnji sloj iz pravega lesa odlikujejo edinstveni vzorci, bogata paleta barv, čudoviti svetlobni odsevi in živahni tridimenzionalni učinki. In ravno to je tisto, po čemer se vaš dom, pisarna, delavnica ali trgovski lokal razlikujejo od drugih. Tako kot s prstnimi odtisi, tako je tudi z drevesi: niti dve drevesi si nista enaki. Vsaka furnirana tla so edinstvena, tako kot ste edinstveni vi.

Na podlagi vsega tega je naravni izdelek mogoče razlikovati od njegovih imitacij, kakršne so laminati. Poleg tega furnirane talne obloge izžarevajo toploto, dajejo občutek razkošja in so enostavne za vzdrževanje. Furnirane talne obloge Par-ky so odlična izbira za vse, ki gradijo ali obnavljajo svoj dom in zahtevajo najvišjo odpornost proti udarcem in praskam, saj so odpornejše in stabilnejše od parketa.

Vgradnja je enostavna, z Unclic sistemom spajanja.

Prednost tega poda je, da ga ni več treba brusiti. S pomočjo posebne tehnike lakiranja (8 plasti laka) in izredno močne plošče HDF je skoraj nemogoče narediti vdrtine, če pa se to že zgodi, so globoke le 0,6 mm. V skrajnih okoliščinah je še vedno mogoče nanesti dodaten sloj laka ali pa enostavno zamenjati desko. Ker PAR-KY pod ni treba brusiti, si prihranite veliko časa, denarja in prahu. Tla so ekološko neoporečna, prijazna okolju, naravi in vašemu zdravju.

Izbirate lahko med štirimi programi furnet talne obloge Par-ky:

[toggle title=”PAR-KY DELUXE” opened=”no” ][portfolio name=”par-ky-deluxe” ][/toggle]
[toggle title=”PAR-KY LOUNGE” opened=”no” ][portfolio name=”par-ky-lounge” ][/toggle]
[toggle title=”PAR-KY PRO” opened=”no” ][portfolio name=”par-ky-pro” ][/toggle]
[toggle title=”PAR-KY SOUND” opened=”no” ][portfolio name=”par-ky-sound” ][/toggle]