MAJSTRI – majšperski mojstri

Marjan Avguštin s.p. v sodelovanju z Majstri.

Združenje „Majstri“ je ekipa majšperških mojstrov, ki poskrbi za prenovo vašega stanovanja ali pa vam pomaga pri izvedbi popolnih novosti. Vsak od mojstrov ponuja svoje storitve, s povezovanjem pa omogočamo hiter in učinkovit potek del. Ime Majstri izvira iz dejstva, da smo vsi mojstri na nek način povezani z Majšperkom – Majstrimajšperši mojstri.

Ideja po skupinskem promoviranju in sodelovanju se je porodila po nekajkratnem srečanju istih mojstrov pri različnih strankah. Ugotovili smo, da je vedno hitrejši tempo življenja vzrok za pomanjkanje časa za iskanje in usklajevanje izvedbe del večih različnih izvajalcev, hkrati pa smo zaznali željo po čim hitrejši izvedbi različnih del. Ker smo se izvajalci večkrat srečali pri isti stranki, smo že uskladili delovne procese in spoznali prednosti za stranko. Vsak od izvajalcev lahko poleg svojih storitev stranki po potrebi ponudi tudi storitve drugega mojstra. Stranka lahko po želji komunicira samo z enim od izvajalcev, ta pa se uskladi z ostalimi izvajalci, katerih storitve stranka še potrebuje. Dela potekajo usklajeno, izvedba pa je kvalitetna, ker se izvajalci med seboj poznamo, nadzorujemo in dopolnjujemo.
Pokrivamo celotno paleto storitev od 3.gradbene faze do vselitve in delne ali totalne obnove dela ali celotnega stanovanja. Vsak od „Majstrov“ ima večletne izkušnje na svojem področju, zaradi česar lahko svetujemo, kadar so stranke negotove in iščejo strokovne nasvete preden so odločijo za spremembe ali novosti.

Preberite več v decembrski številki Majšperčana (občinskega glasila občine Majšperk).
[button href=”http://www.majsperk.si/Majspercan/MajspercanDecember2014.pdf” colorstart=”#000000″ colorend=”#FFFFFF” colortext=”#FFFFFF” icon_size=”12″ class=”” target=”” color=”the-machine-1″ align=”vertical” width=”normal” icon=”icon-tasks” ]Preberi več[/button]